13/6 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΤΕΧΝΕΣ

 2η Διεθνής Πολιτιστική Συνάντηση

 

29 Ιουνίου - 8 Ιουλίου 2016

Αγαπητοί οικοτέχνες,

Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ «Στις Όχθες του Λήλαντος»
σε αριθμούς:

8 ημέρες     5 έως 12 Ιουλίου 2015
 
Σκηνές
Διεθνή Συγκροτήματα
7 Χώρες προέλευσης των καλεσμένων
40 Καλεσμένοι Καλλιτέχνες στη διάρκεια του φεστιβάλ
2 Θεατρικές παραστάσεις
Αφιέρωμα στον ηθοποιό Νίκο Τσούκα
15 Χορευτικές ομάδες
Βραδιές με λαϊκό τραγούδι
Εικαστικές Εκθέσεις 
Λαμπαδηδρομία
Ποδηλατοπορεία 
4 Ομιλίες και παρουσιάσεις
2 Μεγάλες Συναυλίες με Μελίνα Ασλανίδου και Φωτεινή Βελεσιώτου

και πάνω από 8.000 φίλοι θεατές
 
 
Ένα χρόνο μετά είμαστε έτοιμοι για το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Στις Όχθες του Λήλαντος»  με κεντρική ιδέα την ανάδειξη της Οικουμενικότητας του Ελληνικού Πολιτισμού με καθημερινά δρώμενα για 10 ημέρες
 
 29 Ιουνίου - 8 Ιουλίου 2016
 
με Διεθνή Συγκροτήματα
με μουσικούς & χορευτές από το εξωτερικό
με αφιέρωμα στον ηθοποιό Ν. Καλογερόπουλο
με περισσότερο λαϊκό τραγούδι
με καινούργιες εικαστικές εκθέσεις
με περισσότερες ομιλίες και παρουσιάσεις
με απαγγελία αρχαίων ελληνικών κειμένων
με τους δυναμικούς θεσμούς της  Λαμπαδηδρομίας και της Ποδηλατοπορείας 
με ένα μεγάλο γλέντι με ελληνική παραδοσιακή μουσική για μικρούς και μεγάλους
με ένα πρότυπο παιδότοπο που θα προσφέρει γνώσεις και παιχνίδι
και τη μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη
 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

v  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άτομα ή κολεκτίβες που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι το τελικό προϊόν. Θα πρέπει να διαθέτουν αποκλειστικά και μόνο τα δικά τους προϊόντα, εκτός και αν εξυπηρετούν χωρίς κέρδος κάποιον παραγωγό, εν γνώσει των διοργανωτών και σύμφωνα με τις αρχές και τους στόχους της γιορτής.

v  Τα μεταποιημένα προϊόντα θα πρέπει να έχουν παραχθεί με ήπιες μεθόδους επεξεργασίας από οικοτεχνίες ή μικρά εργαστήρια που πληρούν τις συνθήκες υγιεινής. Οι πρώτες ύλες που μεταποιούνται πρέπει να είναι κατά το μεγαλύτερό τους μέρος, μέσα στο τελικό προϊόν, αγροτικά προϊόντα καλλιεργημένα χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα. Επίσης οι ουσίες που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα (συντηρητικά, βοηθητικά μέσα επεξεργασίας, κτλ.) δεν θα πρέπει να είναι επικίνδυνες χημικές ουσίες.

v  Στη γιορτή αποκλείονται κάθε είδους διαμεσολαβητές, έμποροι, πιστοποιητικοί οργανισμοί καθώς και ομάδες ή συλλογικότητες οι οποίες προτάσσουν την διαμεσολάβηση. Εκθέτες που αναρτούν ή αναφέρουν προφορικά, χρησιμοποιώντας το ως επιχείρημα για ποιότητα ή πώληση, πιστοποίηση από πιστοποιητικό οργανισμό (ή άλλου τύπου κερδοσκοπική εταιρία) αποκλείονται αυτομάτως.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές ως τις 26 Ιουνίου 2016

-Ημέρες λειτουργίας της Γιορτής:

                        ΕΝΑΡΞΗ  ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ   και    ΛΗΞΗ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

- Ώρες λειτουργίας: 19.00 -  24.00 και προαιρετικά την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρες 9.00 με 13.00, αφού στον χώρο στάθμευσης λειτουργεί λαϊκή αγορά.

- Οικονομική  Ενίσχυση της Διοργάνωσης: Η οικονομική σας ενίσχυση προς το σύλλογο του Ε.Κ.Π. στην έκθεση της οικογιορτής προκαταβάλλεται εφάπαξ στην γραμματεία κατά την άφιξη σας στο Φεστιβάλ. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, όπως αναλυτικά παρουσιάζεται, είναι πλούσιο και ποικίλο κατά τη διάρκεια όλων των ημερών. Οι συμμετέχοντες οικοτέχνες θα έχουν την ευκαιρία τόσο να εκθέσουν τα προϊόντα και την δουλειά τους, όσο και να παρακολουθήσουν παράλληλα όλα τα δρώμενα του φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων και των δύο μεγάλων συναυλιών, της θεατρικής παράστασης και της ελληνικής παραδοσιακής βραδιάς. Η συμμετοχή στην οικοέκθεση ορίζεται έτσι στα 100€, ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε όλες τις ημέρες της εκδήλωσης, εξασφαλίζοντας σας σταθερό σημείο παραμονής, ακόμα και αν επιλέξετε να παρευρεθείτε λιγότερες ημέρες. Διευκρινίζεται ότι επειδή φέτος η έκθεση θα φιλοξενείται μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, κατά τις ημέρες που θα υπάρχει οικονομικό αντίτιμο εισόδου, στο πάγκο σας θα μπορεί να παρευρίσκεται, εκτός από εσάς, μόνον ένα άτομο ακόμα

- Πάγκος/Καρέκλες: Ο πάγκος και τα καθίσματα είναι δική σας υποχρέωση. Ο πάγκος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 μέτρα σε μήκος και το 1 μέτρο σε πλάτος.

- Σκίαση: Ο χώρος που πραγματοποιείται η γιορτή βρίσκεται μέσα στα δέντρα. Φέτος, με κάθε επιφύλαξη, θα στηθεί μεγάλη τέντα μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, κάτω από την οποία θα στεγαστεί η έκθεση των οικοτεχνών. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, θα ενημερωθείτε για το ακριβές σημείο στέγασης της έκθεσης. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας ένα μεγάλο πανί για να καλύπτετε τον πάγκο σας όταν και αν χρειαστεί. Τέλος καλά θα ήταν να έχετε μια μπαλαντέζα σε περίπτωση που χρειαστείτε επιπλέον φώτιση στον πάγκο σας.              

 - Υποδοχή, στήσιμο έκθεσης: Θα μας διευκόλυνε ιδιαίτερα αλλά και εσάς τους ίδιους αν ερχόσασταν στον χώρο την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18.30. Ο χώρος που θα δοθεί στον καθένα θα ορισθεί σύμφωνα με την σειρά που θα γίνουν οι αιτήσεις. Το ξεστήσιμο θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιουλίου μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

- Ασφάλεια και οικονομική διακίνηση των προϊόντων: Ο κάθε συμμετέχων ευθύνεται ο ίδιος αποκλειστικά και ατομικά για την ασφάλεια του εκθεσιακού υλικού του όπως και για την εμπορική διακίνηση των προϊόντων του.                                                                                                                                                                                                                                          

 

Θα υπάρχει γενική ασφάλεια του χώρου από ομάδα εθελοντών και το βράδυ παρουσία υπηρεσίας security.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΤΗΣΗ:

ΕΔΩ--> https://docs.google.com/forms/d/15gVmiJiDJAOJZ0hwXUl75HgI0SmckWLR3yfM2RPC4WY/viewform

 

ΥΠΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  Παπαϊωάννου Βάνα, Σιδέρη Μαρία                                                                                                                        

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : Τηλ & Τηλεομοιότυπο: 22210 53868, κιν:  6974128669 & 6973959454 αντίστοιχα  

e-mail: kallitexnikipaideia@gmail.com


Sidebar Menu