Εν όψει 2022

Τα Σαββατόβραδα στον χώρο Πολιτισμού Αθηνά, μοσχομυρίζουν Ελλάδα. Μια σειρά μουσικών παραστάσεων αφιερωμένων στο μπουζούκι, το όργανο που ένωσε τους Έλληνες και αυτό το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 21:00. Μια περιπλάνηση, όπως το όνομα και η ουσία του ρεμπέτικου αξιώνουν (ρεμπέτικο εκ του ρέμπομαι, ρέμβομαι – ρεμβάζω), σε όλες τις περιόδους του λαϊκού μας τραγουδιού.
Παίζει και τραγουδά η λαϊκή ορχήστρα Κατανυκτική μπουζουκοσύναξις, που αποτελείται από τους: Χρήστο Γαλιτόπουλο στην κιθάρα και το τραγούδι, Δήμητρα Γαλιτοπούλου στο πιάνο, το ακορντεόν και τραγούδι, Νατάσα Ιωαννίδου στο τραγούδι, Σωκράτη Μενοίκου στο μπουζούκι και τον Θωμά Παναγόπουλο στο μπουζούκι και την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Ο αριθμός των θεατών περιορίζεται στους 50 και η είσοδος (με κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 8€) γίνεται με κράτηση θέσης στο [email protected] ή με sms στα 6947899935 και 6974128669.
Στην είσοδο επιδεικνύονται τα απαραίτητα λόγω κοροναϊού πιστοποιητικά (νόσησης ή εμβολιασμού ή rapid test) και τηρούνται όλοι οι σχετικοί υγειονομικοί όροι.

Sidebar Menu